Vikhammeråsen:

En nydelig, gjennomført enebolig med gjennomgående høy standard. Alt fremstår som nytt. Utleieleilighet i sokkeletasjen. Fantastisk utsikt, fem soverom, to bad/wc og garasje.

Vikhammeråsvegen 3, 7560 Vikhammer
  • Prisantydning 6 490 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 173 m2
  • Boligtype Enebolig m/utleiemulighet
  • Soverom 5
  • Byggeår 1966
  • Tomtestørrelse 919

PROA Eiendomsmegling Kristoffer Menne har gleden av å presentere en nyrenovert og særdeles innholdsrik enebolig på Vikhammeråsen. Flytt rett inn, uten tanke på oppussing, oppgradering eller annet. Boligen går over to etasjer hvorav det er egen utleieleilighet i sokkeletasjen. Hovedboligen, som ligger i første etasje, kan by en romslig entrè med flis og varmekabler i gulv, tre soverom, et særdeles delikat og smakfullt bad, stor stue/kjøkken i en delvis åpen løsning som utgjør et samlet areal ca. 60 kvm. Rommet får godt med naturlig lys fra de store vindusflatene. Kjøkkenet er stilrent og lekkert da det har en innredning med hvite fronter med grepslister og gråhvit benkeplate. Det er utstyrt med integrerte hvitevarer, som kjøl-og fryseskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn med moderne funksjoner, stekeovn samt en stor induksjonstopp. Fra stuen er det utgang til en stor solrik terrasse med fantastisk utsikt. Her har man også nedgang til plenen. Hele boligen holder en gjennomgående høy standard med utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer. Utleieleiligheten på 64 kvm har tidligere vært utleid for kr. 11 500,- per mnd. Denne inneholder to soverom, kjøkken/stue og et flott flislagt bad/wc.

Boligen har gangavstand til Vikhammer barneskole og flere barnehager i nærområdet. Henting og bringing til og fra barnehage/skole vil derfor være tidspraktisk. Skoleelever går 1.-7. trinn på Vikhammer barneskole og 8.-10. trinn på Vikhammer ungdomsskole som er ca. 500 meter unna barneskolen. Det er kort vei til flere dagligvarebutikker. De nærmeste vil bli Rema 1000 på Vikhammer og Coop Extra på Vikhammersenteret. Vikhammersenteret kan også by på Pizzabakeren, apotek og frisør. Kun 10-15 min kjøring til Trondheim og 20 min kjøring til Stjørdal.

Oppdragsnummer: 79180250

Finn-kode: 130886182

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.