Malvik:

Sjelden og unik eiendom helt nede ved sjøen - Idyllisk og frodig hage - Dobbeltgarasje - Svært godt vedlikeholdt/oppgrad

Lassvebergvegen 25, 7562 Saksvik
  • Prisantydning 8 000 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 185 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Rom 7
  • Soverom 4
  • Byggeår 2000
  • Tomtestørrelse 1407

Helt nede ved sjøen, innerst i blindgate, skjermet for innsyn og sol som skinner fra morgen til kveld. Hva mer kan man ønske seg av en beliggenhet? Utsikten til fjorden er uhindret og du opplever en frihet av det å hvile blikket på det vidstrakte åpne. I Lassvebergvegen 25 er det likevel ikke bare beliggenheten ved fjorden som gjør eiendommen så unik.

Hagen og hvordan den er opparbeidet er et imponerende studie. Når du kommer inn portene merker du med en gang at dette er noe annerledes. Gårdsplassen er steinlagt, omgivelsene er fredfulle. Du hører lyder fra fjorden, hønene som klukker og vannet som renner ut i karpedammen. Rundt deg er det et rikt mangfold av planter og du kjenner umiddelbart at dette er et utrolig godt hjem. Det kjennes så landlig, men du er fortsatt bare 15 minutter fra Trondheim.

Eneboligen har et lunt og flott inngangsparti som gir en hyggelig velkomst. Entréen er steinlagt og har en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter. Her er trappeløp opp til loftsetasjen samt ned til kjelleren. Mellom entréen og stuen er det doble glassdører som gjør så du ser sjøen allerede i det du tråkker over dørstokken.

Inne i stuen er det et fantastisk lys på grunn av de store vindusflatene vendt mot sjøen. Stuen og kjøkkenet er i en åpen utførelse. Likevel er oppholdsrommene stue og kjøkken godt skjermet fra hverandre. Kjøkkenet ligger i den ene enden og er svært romslig. Kjøkkenet ble oppgradert i 2018 med ny innredning, og nye hvitevarer. Stor og praktisk benkeplate gir optimale arbeidsforhold på kjøkkenet. Innredningen er også rik på skuffer og skap til utstyr og råvarer. Kjøkkenventilator fra RørosHetta. Av integrerte hvitevarer er det induksjonstopp og varmluftsovn med dampfunksjon. Kjøleskap med isbitfunksjon er ikke integrert men medfølger handelen. Oppvaskmaskin medfølger også. På kjøkkenet er det god plass til spisebord.

Stuen ligger i motsatt ende av huset og på veggen mot sjøen er det store vinduer som gir en herlig opplevelse av å ha fjorden nær. Her er god plass til sittegruppe foran tv-møblement. Fra tv-stuen er det utgang til stuen i tilbygget fra 2009. Her er en noe høyere takhøyde og flere store vinduer sørger for naturlig belysning. Fra stuen er det utgang til gårdsplassen og terrasse.

Terrassen er av svært god størrelse og her sitter du skjermet til med et åpent og vidstrakt utsyn mot fjorden. Her er svært gode solforhold gjennom hele dagen.

I loftsetasjen er det 4 soverom, loftstue og et flislagt baderom fra 2000. Av utstyr finnes det dusjnisje, servantskap med

heldekkende servant og et klosett. Sluket er et plastsluk og rommet ventileres med mekanisk avtrekk med tilluft ved dørterskel. Takstmann har målt ved enkel nivellering at gulvet er tilnærmet flatt. I loftsetasjen er det også et kott med praktisk lagringsplass.

I kjelleren er det også rikelig med lagringsplass i flere boder. Her er også et eget kjølerom, vaskerom og en badstue. Fra kjelleren er det også en ytterdør mot hagen.

I hagen er det redskapsbod, drivhus og uthus med innhegning for høner. I den steinlagte gårdsplassen finner du en karpedam ved det vinterisolerte annekset som er tilknyttet dobbeltgarasjen.

Oppdragsnummer: 52180157

Finn-kode: 149807650

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.