Malvik:

Attraktivt tomteområde regulert til boligfortetting på hele 7556 kvm. Fantastisk sjøutsikt og gode solforhold. Nærhet til skoler, barnehager og dagligvarebutikker.

Smiskaret 75B, 7563 Malvik
  • Prisantydning 15 000 000,-

Visning:

Kontakt megler for visning

  • Boligtype Tomter - bolig
  • Tomtestørrelse 7556

Denne tomten ligger i landlige og flotte omgivelser, omkranset av store grøntarealer. På Smiskaret bor en i et familievennlig område med nærhet til fasiliteter man har behov for i hverdagen. Området ligger i Malvik kommune, midt mellom Trondheim og Værnes. Fra området er det kort vei til dagligvarer og shopping, hvor Malvik senter bare er en liten kjøretur på rundt 10 minutter i bil. Her finner man over 20 butikker, som blant annet apotek, vinmonopol, frisør og treningssenter. Adressen sogner til Sveberg barneskole og Hommelvik ungdomsskole, i tillegg til at man finner Sveberg barnehage og Vidhaugen barnehage innenfor en kort kjøretur. Smiskaret bussholdeplass ligger ca. 300 meter unna, hvor buss nr. 70 som går fra Stjørdal sentrum til Sirkus shopping passerer. Fra smiskaret tar det ca. 30 minutter med buss, og 13 minutter med bil til Sirkus shopping. Området har kan by på rikelig med turmuligheter og fritidsaktiviteter, hvor man om sommeren kan nyte sommerværet langs sjøen ved Midtsandtangen. Her finner du stier, strand, sanitærbygg og kajakklubb tilgjengelige for alle. Her er også Trøndelags største kjøkkenhage med bær, frukt og urter.

Oppdragsnummer: 79190425

Finn-kode: 189534778

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.