Klæbu :

Romslig 2-roms leilighet i et sentrumsnært nabolag. 2. etasje. God planløsning med romslige rom. Vestvendt veranda med gode solforhold. Kort vei til butikker, kollektivtilbud og flotte turområder. Puss opp og skap ditt drømmehjem!

Zakarias Brekkes veg 19, 7540 Klæbu
  • Prisantydning 1 650 000,-
  • Felleskost. mnd. 300,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 46 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 1
  • Byggeår 1977
  • Tomtestørrelse 800

Leiligheten i Zakarias Brekkes veg 19 ligger i en rekkehusbebyggelse i et sentrumsnært nabolag i Klæbu. Leiligheten har behov for oppussing, men med kvaliteter som god planløsning, romslige rom og vestvendt veranda, er dette et godt utgangspunkt for å kunne skape et hjem akkurat slik man ønsker. Den har inngangsparti fra felles trapperom, og tar deg imot i en romslig entré som leder til de øvrige rommene. Stuen er på 18,5 kvm og oppleves som lys og romslig, da de store vinduene gir godt med lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til en veranda på 13 kvm med takoverbygg. Verandaen er vendt mot vest, og har derfor gode solforhold fra formiddag til kveld. Videre inneholder leiligheten et kjøkken med enkel innredning, et bad på 4,5 kvm med opplegg for vaskemaskin samt et romslig soverom på 12 kvm med garderobeskap. Den inneholder også en praktisk bod på 5 kvm som gir godt med lagringsplass. Ved å bo i sentrum av Klæbu har man tilgang til alt man trenger i det daglige som dagligvarebutikker og helse- og servicefasiliteter, samt et busstilbud som tar deg til Tiller og City Syd på 25 minutter og inn til Trondheim sentrum på tre kvarter. I nærområdet finnes både et bredt aktivitetstilbud og flotte turområder. Velkommen!

Oppdragsnummer: 79190156

Finn-kode: 147087852

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.