Melhus:

Småbruk med våningshus, stabbur og låve | 5 soverom - 2 stuer | Skjermet, rolig og idyllikse omgivelser | Flott utsikt

Klefstadvegen 130, 7212 Korsvegen
  • Prisantydning 2 480 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 157 m2
  • Boligtype Småbruk
  • Soverom 5
  • Byggeår 1950
  • Tomtestørrelse 4988

Velkommen til Klefstadvegen 130 - En meget idyllisk eiendom med småbruksfølelse beliggende på Klefstad ca. 5 minutter fra Korsvegen. Eiendommen er neste 5 mål og befinner seg i flotte naturomgivelser, hvor man kan bo i rolige omgivelser, med nærhet til marka og turområder. Fra eiendommen er det virkelig god utsikt mot flere fjellområder og naturlandskap. Selv om boligen ligger skjermet til, med noe spredt bebyggelse i nærområdet.

Selve boligen/våningshuset er innholdsrikt og går over 3 plan + kaldloft. I kjelleren er det rikelig med bodrom og lagringsplass. Det er luke fra gang ned til kjeller, samt egen inngang på ene tverrenden. 1.etg består av gang, bad med varmekabler som ble oppgradert i 2015, egen finstue/spisestue på 21 kvm , dagligstue og et romslig kjøkken på hele 27 kvm, som er naturlig samlingspunkt i hverdagen. Opp i 2 .etg er det gang, bodrom og 5 soverom. Opp på kaldloftet er det lagt gulv som gir godt med lagringsplass. Ønsker man et soverom ned i 1.etg kan dagens stue bli et soverom og finstua, bli hovedstua.

Eiendommen byr videre på et stabbur i to etasjer og en stor velholdt låve med bruksareal på 286 kvm. Her er det oppdelt i flere rom som fjøsrom, hestebåser, vedskjul, lagringsrom, m.m. Opp er det stort lagringrom og rampe. Rikelig med potensiale for ulike typer av hobbyer, f.eks.: dyrehold av ulike slag, verksted/garasje, lagerplass, m.m.. Denne eiendommen passer de som ønsker rikelig med plass, barnefamilier, friluftsfolk og den som vil leve ut drømmen med smårbuksfølelse.

Uteområdet består av store plenareal, dyrkningsmuligheter, "utsiktsposter" og lekeområde. Godt med plass for både store og små. I tillegg har du hele marka som turområder, samt at Jårakjølen som er attraktivt skianlegg med godt løypenett ligger kun 400m fra eiendommen.

Kvaliteter ved eiendommen

- Innholdsrikt våningshus over flere plan

- Stort kjøkken, finstue og dagligstue

- 5 soverom

- Sjarmerende småbruksfølelse

- Idyllisk gårdstun

- Neste 5 mål tomteareal

- Stor låve med masse muligheter: Dyr, lagring, verksted, etc.

- Ligger i skjermede omgivelser med vakker natur som nærmeste nabo

- Herlig utsikt og gode solforhold

- God plass og rikelig med muligheter for store og små

- Herlig frihetsfølelse

- Steinkast fra turområder sommer og vinter

- 300m til skistadion og kanskje en av Trøndelags beste skiløyper

- 5 minutter til Korsvegen, med butikk, idrettsanlegg og restaurant

- 8 minutter til Eid barne- og ungdomsskole

- Ca. 25 minutter til Melhus sentrum

Velkommen til en trivelig visning!

Oppdragsnummer: 3210288

Finn-kode: 234689185

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.