Nardo:

Særdeles delikat enebolig fra 2018 med familievennlig beliggenhet. 5 soverom, 2 bad og 3 stuer. Herlige uteplasser med gode sol-og utsiktsforhold. Stor carport. Kort vei til skoler og barnehager.

Nardoskrenten 17C, 7036 Trondheim
  • Prisantydning 8 750 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 163 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 5
  • Byggeår 2018
  • Tomtestørrelse 415

PROA Eiendomsmegling ved Christian Schjetne ønsker deg velkommen til denne særdeles delikat og nyoppført eneboligen med sentral beliggenhet på Nardo. Boligen sto ferdig i august 2018 og holder følgelig en meget god standard. Boligen ligger særdeles fint til i et familievennlig og rolig boligstrøk. Dette er et attraktivt bosted da det er gangavstand til flere dagligvarebutikker, skoler og barnehager, samt gang- og sykkelavstand til Trondheim sentrum.

Når man kommer inn i boligen møtes man av en romslig og trivelig entré/hall med store pene gulvfliser med behagelig vannbåren gulvvarme. Entréen fordeler seg videre til tre gode soverom, baderom samt trappeløp til sokkel og 2. etasje. Hovedsoverommet er på hele 15 kvm og har inngang til walk-in-closet samt egen balkong. Baderommet i 1. etasje er flislagt med behagelig gulvvarme og er utstyrt med servant med underskap, toalett og dusj med innfellbare vegger.

Oppdragsnummer: 52180151

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.