Grilstad Park / Ranheim:

Pen og moderne 3-roms selveierleilighet på Ranheim. Svært god beliggenhet i 1. etasje med innglasset terrasse og utgang til hage. Flott utsikt mot fjorden. Oppvarming via fjernvarme, samt vaktmestertjeneste inkludert i felleskostnader.

Anders Søyseths veg 11, 7056 Ranheim
  • Prisantydning 3 590 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 67 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Rom 3
  • Soverom 2
  • Byggeår 2013

Dette er en glimrende bolig for de som ønsker en lettvint hverdag med enkel adkomst i 1. etasje. Det er heis i bygningen som tar deg ned til parkeringskjelleren samt bod. Det er attraktivt å bosette seg her på grunn av de korte avstandene til dagligvare, bydelsenter og offentlig kommunikasjon.

Et godt kollektivtilbud tar deg også raskt inn til både sentrum og Trondheims studiesteder. I nærområdet finnes det flotte turområder. En tur langs marinaen, fjorden og Ladestien er sikre turtips for gledelige opplevelser.

Leiligheten er av en god størrelse og har en god standard. Her trenger du ikke bekymre deg for oppussing i årene som kommer. Flislagt baderom med dusjnisje, opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett samt flott baderomsinnredning ved servant.

Soverommene er romslige og ett av dem har walk-in-closet. Stuen og kjøkkenet er i en åpen utførelse noe som gir ekstra rom for stuemøblement og spisestue. Den innglassede terrassen gir et herlig uterom og virker som en ekstra stue. Kjøkkenet har en pen innredning og integrerte hvitevarer.

Oppdragsnummer: 52180154

Finn-kode: 131264026

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.