Utleir:

Ny, stor og svært delikat 3-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i toppetasjen. Heis og oppvarmet parkeringskjeller.

Margrethe Thomsets veg 17, 7036 Trondheim
  • Prisantydning 3 490 000,-
  • Felleskost. mnd. 2 792,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 80 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 2016

PROA Eiendomsmegling ved Steinar Skaanes ønsker deg velkommen til Margrethe Thomsets veg 17. Her nyter man en solrik beliggenhet samtidig som området kan beskrives som fredelig og tilbaketrukket fra byens støy og larm. Særdeles attraktivt boligområde med nye boliger, lekeplasser og barnehager i nærområdet. Boligen sogner til Utleira barneskole og Hoeggen ungdomsskole. Sykkelavstand til flere studiesteder, bl.a. NTNU Gløshaugen, NTNU Dragvoll, Lerkendal, St. Olavs Hospital og SINTEF. Boligfeltet ligger i foten av Estenstadmarka som tilbyr flott helårs tur- og treningsterreng.

Bilen parkerer man på sin egen plass i oppvarmet garasjekjeller og tar heisen opp til leiligheten som ligger i 4. etasje. Når man kommer inn i leiligheten møtes man av en lys og trivelig gang med svært god plass til garderobeskap og skohyller. På hver sin side i gangen ligger leilighetens 2 store soverom på hhv 12,5 kvm og 11 kvm. Flislagt og moderne bad med varmekabler i gulv, dusjhjørne, speilskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Moderne, stilrent og påkostet kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer og ekstra god benk- og skapplass. Stuen har godt med plass til alt du trenger av møbler som sofakrok, tv-benk og spisebord. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong på 18 kvm. Her kan godværsdagene nytes til fulle med soling, grilling og avkobling.

Oppdragsnummer: 52180038

Finn-kode: 135524941

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.