Jakobsli:

Stor skjermet enebolig på stor solrik tomt (1,8 mål) - Flere uteplasser vendt mot sørvest - Godkjent utleie leilighet - Flere store vindusflater - Stor stue med flere sosiale soner - Dobbelgarasje - Separat vaskerom med egen utgangsdør

Nyheimsvegen 37 C, 7058 Jakobsli
  • Prisantydning 7 300 000,-

Visning:

Kontakt megler for visning

  • Primærrom 218 m2
  • Boligtype Enebolig m/utleiemulighet
  • Soverom 4
  • Byggeår 1987
  • Tomtestørrelse 1835

PROA Eiendomsmegling ved Eirik Døsen presenterer denne innholdsrike og skjermet eneboligen på Jakobsli. Tomten grenser mot friareal. Fra eneboligen er det gangavstand til dagligvarebutikker, Charlottenlund barne- og ungdomsskole og turmuligheter i Stokkbekkdalen. Estenstadmarka kan tilby helårs turterreng for mosjonisten og den aktive. Sirkus Shopping, City Lade og Lade arena er kun en liten kjøretur unna for et bredt utvalg innenfor handel. Fra Presthusaunet bussholdeplass går bussen ned til Solsiden og Midtbyen flere ganger i timen. Ved Leangen travbane stopper flybussen. Den store eneboligen er i original standard fra byggeåret og har behov for skjønnhetsoppgraderinger. Eneboligen er beliggende på en stor solrik tomt med mange muligheter. Foran boligen er det dobbelgarasje og plass til flere biler. På baksiden er det en stor flat uteplass og to balkonger som vender mot sørvest med fritt utsyn. Boligen har godkjent leilighet i sokkel som inneholder bod, entré, gang, stue, kjøkken, separat vaskerom, bad og to soverom. Hoveddelen har mange store vindusflater som gir rikelig med naturlig innlys, separat vaskerom med egen utgangsdør, stor stue med flere sosiale soner og mye mer!

Oppdragsnummer: 79190116

Finn-kode: 144852131

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.