Rosenborg:

Innbydende vertikaldelt halvpart i etterspurt boområde. Stor, pent opparbeidet og solrik tomt. Veranda med fin utsikt. Carport og flere biloppstillingsplasser. Gulvvarme i hele 1. etg. Uinnredet kjeller. Stor og godt isolert sportsbod.

Christian Monsens gate 12, 7043 Trondheim
  • Prisantydning 5 450 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 116 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 2
  • Byggeår 1919
  • Tomtestørrelse 357

Rosenborg er et attraktivt boområde med veletablert bebyggelse og sentrumsnær beliggenhet. Det er gangavstand til de fleste av byens anerkjente steder som Bakklandet, Solsiden, Festningen og sentrum.

Den lekre vertikaldelte halvparten er på to plan over kjeller og inneholder bl.a. entré, gang, bad, wc-rom, vaskerom, kjøkken, stue og 2 soverom hvor hovedsoverommet har utgang til stor veranda.

Det pene badet er flislagt med stor dusjnisje. Det flotte kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, mikro, platetopp og oppvaskmaskin. Stuen er gjennomgående og stor med flere møbleringsmuligheter. Boligen ligger pent til med usjenert og solrik hage som er skjermet fra Christian Monsens gate.

Boligen er godt vedlikeholdt. Sørvestsiden er drenert i 2014. Det er blitt skiftet flere vinduer i boligen som to i entré, to på bad, et i stue og et ved kontor.

Oppdragsnummer: 79190151

Finn-kode: 147160147

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.