Jakobsli:

Strøken enebolig fra 2009. Godkjent utleieleilighet i sokkel. Gjennomgående god og moderne standard. Stor garasje og bod fra 2014. Usjenert beliggenhet, ved friområde. Solrikt og barnevennlig. Nærhet til skole, barnehager og turterreng.

Nyheimsvegen 7A, 7058 Jakobsli
  • Prisantydning 7 250 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 154 m2
  • Boligtype Enebolig m/utleiemulighet
  • Soverom 4
  • Byggeår 2009
  • Tomtestørrelse 637

En svært tiltalende enebolig over to plan, med utleidel i sokkel, beliggende på populære Jakobsli. Dette er et familievennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk, grensende mot friområde og gangsti. Her bor man med nærhet til flere dagligvarebutikker, gode bussforbindelser, skole og barnehager, samt et flott turterreng i Estenstadmarka. Eiendommen er pent opparbeidet, med gruslagt innkjørsel og med flere biloppstillingsplasser. I tilknytning til boligen ligger en stor garasje og bod, oppført i 2014. Boligens velholdte fasade gir et svært godt førsteinntrykk, som forsterkes i det man kommer inn i entréen. Gjennomgående for boligen er en god standard, med moderne farge- og materialvalg som harmonerer godt. Alle rom, utenom soverom og gang i 2. etasje har i tillegg vannbåren varme i gulv, som gir en lun og behagelig innetemperatur. Stue- og kjøkkendelen ligger i praktisk åpen løsning, og har utgang til to solrike uteplasser og hage. Med vinduer i tre retninger er det i tillegg herlig gjennomlys i stuen. Peisovnen i kleberstein, er et godt supplement på kjølige dager samt et flott interiørelement. Boligens tre soverom har en god intern plassering, beliggende i 2. etasje, og i nær tilknytning til badet. Utleieleilighet i sokkel med utgang til terrasse.

Oppdragsnummer: 79190377

Finn-kode: 161242061

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.