Lade:

Innbydende og tiltalende rekkehus i svært familievennlig område. 3 gode soverom. Nyere kjøkken vurdert til TG1. Solrik tomt. Nærhet til herlige turområder, samt skoler, barnehager og butikker. Balkong og terrasse. Garasje med bod.

Devlesvingen 4, 7041 Trondheim
  • Prisantydning 5 000 000,-

Visning:

Tirsdag 22.09 kl.18.00-19.00. Påmelding i forkant av visning.

  • Primærrom 107 m2
  • Boligtype Rekkehus
  • Soverom 3
  • Byggeår 1954
  • Tomtestørrelse 258

Proaktiv Eiendomsmegling ved Eirik Døsen har gleden av å presentere denne flotte boligen i et attraktivt og familievennlig område på Lade. Boligen består av tre etasjer med kjeller, 1.etasje og 2.etasje. 1 etasje inneholder entré, et nyere kjøkken og en lys stue med utgang til balkong som har direkte utgang til et flott hageområde. I 2.etasje finner man boligens tre soverom og et pent og flislagt bad. Boligen har et eget separat vaskerom i kjelleren, samt tre store boder med gode oppbevaringsmuligheter. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter i boligens garasje, som også har en bod i nær tilknytning. Garasjen har også en terrasse hvor man kan nyte solrike dager. I dette området bor man sentralt med nærhet til ulike dagligdagse fasiliteter, samtidig som man bor i et rolig område som ikke er preget av trafikkstøy. Her bor man innenfor korte avstander til både skoler, barnehager og dagligvarebutikker, noe som gjør hverdagen enklere. I tillegg ligger det flere kjøpesentre i nærområdet, som blant annet City Lade som har et rikt utvalg av butikker. På Lade er man også omgitt av flere store friarealer, parkområder og flotte turmuligheter langs fjorden.

Oppdragsnummer: 79200267

Finn-kode: 191655546

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.