Heimdal:

Innholdsrik vertikaldelt halvpart av tomannsbolig med attraktiv og sentral beliggenhet på Heimdal. Garasje. Kort vei til sentru, skoler og barnehager. Gode solforhold.

Lyngvegen 21B, 7088 Heimdal
  • Prisantydning 2 900 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 99 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 3
  • Byggeår 1979
  • Tomtestørrelse 480

Proaktiv Eiendomsmegling ved Jonas Toftemo har gleden av å presentere Lyngvegen 21B, en vertikaldelt halvpart med garasje. Heimdal er et attraktivt og barnevennlig boligområde med trygg skolevei til barne- og ungdomsskole, samt flere barnehager i nærheten.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med hyppige bussavganger til Trondheim sentrum og omegn, og kun 15 minutter med bil til Trondheim sentrum. For den som er glad i natur og friluft, er Bymarka med flotte helårs turmuligheter et utmerket alternativ like i nærheten.

Boligområdet består for det meste av bolighus i åpne og luftige omgivelser. Eiendomstomten er opparbeidet med adkomstvei hvor man har god plass til flere biler. Garasje sørger for en enklere hverdag på vinterstid.

Familieboligen fremstår som innholdsrik med stort potensiale. Halvparten er fordelt på to plan og består av vindfang, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og tre soverom. Stort kjellerareal sørger for godt med oppbevaringsplass. Utgang til solrik terrasse.

Oppdragsnummer: 78190147

Finn-kode: 160525957

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.