Granåsen:

Enebolig beliggende på en stor, solrik og flat tomt i landlige omgivelser. Nærhet til barnehager, skoler, dagligvarebutikker og fritidstilbud. Korte avstander til flotte turområder, som fantastiske Bymarka. Gode parkeringsmuligheter i stor garasje.

Smistadvegen 23, 7026 Trondheim
  • Prisantydning 2 300 000,-

Visning:

Onsdag 25.11 kl. 18.00-19.00. Påmelding i forkant av visning.

  • Primærrom 39 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Byggeår 1966
  • Tomtestørrelse 928

I et rolig område ligger denne eneboligen, på en stor og flat tomt. Her bor man tilbaketrukket fra bykjernen, men med korte avstander til ulike dagligdagse funksjoner som dagligvarebutikker, barnehager og skoler. I nærområdet er det et godt utvalg av fritidsaktiviteter, der Flatåshallen har en flerbrukshall og kunstgressbane. I tillegg ligger Granåsen idrettspark like ved boligen som tilbyr både nasjonale, internasjonale og lokale konkurranser i skihopp og langrenn. Fra boligen er det også nærhet til fantastiske Bymarka, som kan by på et flott helårs turterreng, med både maskinpreparerte skiløyper på vinterstid, flere stier og mange badevann på sommertid. Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål, og nåværende grønnstruktur i kommuneplanens arealdel 2012-2024. Boligen har en planløsning som går over to etasjer, og består i 1.etasje av entré, baderom, kjøkken og en luftig stue. Fra stuen er det også utgang til en stor terrasse, hvor man kan nyte gode solforhold i landlige og rolige omgivelser. Videre består boligen av et loft på 15 kvm, som har blitt benyttet som soverom. Boligen har også en stor garasje på 30 kvm, som gir god plass til parkering. I garasjen og i en utvendig bod er det gode muligheter for oppbevaring av diverse utstyr.

Oppdragsnummer: 79200338

Finn-kode: 198968721

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.