Sjetnemarka:

Innholdsrik og tiltalende halvpart av tomannsbolig i kjede, med garasje. Umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk, samt Sjetne skole (1.-10. trinn) med tilhørende lekeplass og fotballbane. 3 soverom. 4 solrike uteområder.

Parallellen 37B, 7081 Sjetnemarka
  • Prisantydning 3 750 000,-
  • Felleskost. mnd. 2 500,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 100 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 3
  • Byggeår 1969
  • Tomtestørrelse 20242

Innholdsrik og velholdt familiebolig, med en flott beliggenhet i et attraktivt og veletablert boligområde i Sjetnemarka. Plasseringen bør sies å være en av de bedre, i en gate uten gjennomgangstrafikk, med endebeliggenhet og derav lang solgang. For barnefamilien er området utmerket, da det er umiddelbar nærhet til Sjetne skole (1.-10. trinn) med tilhørende lekeplass og fotballbane, samt dagligvarebutikk. Nærområdet byr i tillegg på et godt utvalg av barnehager, blant annet Sjetne barnehage, Lunderhaugen barnehage og Vennegjengen familiebarnehage. Selve tomten er både solrik og skjermet, og med 4 flotte uteområder. I forkant av boligen er det oppført en romslig og opphøyd platting, der vendingen mot sydvest gjør denne til den mest foretrukne uteplassen for dagens eiere. Stor gårdsplass og plenareal i forkant, gjør dette til et utmerket sted å være for både barn og voksne. Frihet har man i tillegg i form av en stor plen i bakkant av boligen, godt skjermet av høyreiste trær. Planløsningen er dessuten svært god. Her ligger boligens tre soverom samlet på ett plan, i nærhet til toalettrom og bad. I 2. etasje ligger boligens stue og kjøkken, med et samlet areal på 52 kvm. Herfra er det utgang til en solrik balkong og terrasse på 36 kvm.

Oppdragsnummer: 79210296

Finn-kode: 225281485

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.