Ila:

Tiltalende 3-roms leilighet ved Ilaparken. Solrik balkong med overbygg. Fin planløsning. TG 1 på bad og kjøkken. God lagringsplass i totalt tre boder. Meget godt kollektivtilbud. Nærhet til Bymarka, sjøpromenaden langs Ilsvika og sentrum.

Koefoedgeilan 2 B, 7018 Trondheim
  • Prisantydning 3 100 000,-
  • Felleskost. mnd. 3 628,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 66 m2
  • Boligtype Borettslagsleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 1951
  • Tomtestørrelse 942

Proaktiv Eiendomsmegling v/Christina Hornes har gleden av å presentere en tiltalende 3-roms leilighet. Leiligheten ligger kun ca.10 min gange fra sentrum med alle fasiliteter. Den umiddelbare nærheten til offentlig kommunikasjon, servicetilbud og parker gjør plasseringen til et godt utgangspunkt for den som ønsker å bo sentralt, men omgitt av fredelige omgivelser. I området finner man et utvalg av kaféer, fine parkområder, sjøpromenaden og søndagsåpne butikker. Leiligheten ligger i 2.etasje i et veldrevet borettslag og preges av gjennomgående store rom og gode lysforhold. Leiligheten holder en god standard og tar deg imot i en romslig entré med god plass til en garderobeløsning. Stuen er skjermet for innsyn og oppleves lys og innbydende. Et hyggelig sosialt rom med god plass til innredning og ny vedovn som avgir en lun varme. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong med overbygg. Kjøkkenet fra 2012 er et fint samlingsrom i seg selv med innredning med integrerte hvitevarer og god arbeidsplass for kokken. Pent flislagt bad fra 2012 med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Soverommene vender mot en rolig gate og hovedsoverommet utgjør hele 15,5kvm og soverom 2 er ca. 7 kvm. Muligheter for parkeringsplass og gratis parkering i området.

Oppdragsnummer: 79190360

Finn-kode: 160674520

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.