Nedre Elvehavn:

LEKKER 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED BALKONG OG NYMALTE FLATER | Heis i bygget, felles takhage og p-plass i garasjeanlegg

Dyre Halses gate 9, 7042 Trondheim
  • Prisantydning 4 390 000,-
  • Felleskost. mnd. 3 981,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 60 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Rom 3
  • Soverom 2
  • Byggeår 2005

Pen og tiltalende 3-roms leilighet med hjørnebeliggenhet i 3. etasje. Sameiet har inngangsparti rett ved pokalforretningen i Dyre Halses gate. Her er felles trappeløp med postkassestativ og oppslagstavle med praktisk info som omhandler sameiet. Her er både trappeløp og heis som tar deg både opp til leilighetens respektive etasje, samt ned til garasjeanlegg hvor det medfølger parkeringsplass.

I fra felles gang i 3. etasje er det utgang til 2 takhager som ligger på hver sin side av bygget. Takhagen er pent opparbeidet med benker og ulike beplantninger. Svært fine omgivelser å nyte rolige sommerdager på.

Leilighete har en flott entré med god plass til å sette fra seg sko samt henge fra seg yttertøy. Her er skyvedørsgarderobe med speilfronter og medfølgende garderobeinnredning. 3-stavs eikeparkett er gjennomgående for leiligheten sammen med nymalte og moderne fargevalg på samtlige vegger. Leiligheten har fjernvarme i gulv som gir en lun og behagelig oppvarming.

Som følge av hjørnebeliggenheten nyter leiligheten gjennomlys fra flere sider som gir en meget flott romfølelse. Stuen er romslig har sammen med kjøkkenet et samlet areal på ca. 32,5m². God plass til å møblere med sittegruppe, tv-møblement og spisestuemøbler. Fra stuen er det utgang mot balkong som har åpne og luftige omgivelser rundt seg. Sola titter frem på formiddagen og i sommerhalvåret har du sol til kveldstid.

Kjøkkenet er nylakkert og har et stilig utrykk i grått. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap er ikke integrert men medfølger handelen. Fliser på vegg over benkeplaten.

Badet er flislagt og har varme i gulv. Videre er rommet utstyrt med wc, dusjkabinett, servant, vegghengte skap og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverommene er på henholdsvis 6 og 9,5m². Begge er nymalte med fine overflater. Det største rommet ligger på enden og er utstyrt med et flott garderobeskap med speilfronter.

Leiligheten har lagringsplass i egen sportsbod i kjellerplanet.

Oppdragsnummer: 52210160

Finn-kode: 231488833

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.