Byåsen:

Påkostet, innbydende enebolig med utleie og panorama over byen. Kort vei til sentrum og flotte turområder

Peter Wanviks veg 15 A, 7022 Trondheim
  • Prisantydning 7 390 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 174 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 4
  • Byggeår 1966
  • Tomtestørrelse 546

Velkommen til Peter Wanviks veg 15 A - en innbydende enebolig, som er blitt betydelig påkostet i nyere tid. Boligen ligger flott til på en solrik utsiktseiendom som har hage, oppgarderte terrasser og nyere, stor parkering. Her bor du i et sentrumsnært og hyggelig nabolag med 180 graders panorama over byen og kort vei til Bymarka.

Boligen er over to plan og har en oppusset, trivelig utleiedel med egen inngang i sokkeletasjen. Det er også blitt betydelig modernisert i hovedboligen med flotte vindusløsninger, pene overflater og nytt lekkert kjøkken. Tre varmepumper og to ildsteder sørger for et behagelig innemiljø året rundt. Utover kjøkkenet som er nevnt har boligen et kjøkken i utleiedelen, samt totalt tre stuer, tre bad og fire soverom. I tillegg er det en bod for lagring.

<b>Kvaliteter/oppgraderinger/teknisk:</b>

- Påkostet enebolig over to plan.

- Stor, nylig oppført parkering.

- Oppusset utleiedel i sokkeletasjen. Utleid pt. for kr. 10 000,- pr. mnd. eks. strøm.

- Oppgraderte, fine terrasser.

- Flotte vinduer, nye i 2014.

- Nytt tak, renner og pipehatter i 2016.

- Tre varmepumper og to ildsteder.

- Totalt tre bad og tre stuer.

- Hovedkjøkken var nytt i 2017.

- Elskap med automatsikringer

<b>Uteområde:</b>

Boligens beliggenhet er flott og solrik og utsikten gir følelsen av å sveve over byen. Fra terrassen i første etasje er utsikten på sitt aller beste, herfra har du 180 graders panorama. Terrassen ble oppgradert med nytt rekkverk og gulv i 2015 og har god plass til møblement som du måtte ønske. En trapp leder ned til gårdsplassen hvor det er platting tilknyttet inngangspartiet.

Boligen har også en oppgradert terrasse utenfor kjellerstuen med en lun, overbygd del. Uterommet ble i år oppgradert med ny parkeringsplass og trapp i terreng, og det er laget plen på oversiden av huset.

Oppdragsnummer: 8-0232/18

Finn-kode: 135066673

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.