Trolla:

Velkommen til en praktfull eiendom med unik beliggenhet på vakre Trolla. Dette er eiendommen for de som drømmer om å tilbringe finværsdagene i en frodig hage med flotte beplantninger, karpedam og eget drivhus. Utsikten er en fantastisk opplevelse.

Trollahaugen 41, 7018 Trondheim
  • Prisantydning 7 900 000,-

Visning:

Kontakt megler for å avtale visning

  • Primærrom 233 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Rom 7
  • Soverom 5
  • Byggeår 1973
  • Tomtestørrelse 1216

Dette er en mektig eiendom som må oppleves for å forstås. Det er ikke for uten grunn at selgerne har hatt dette som sitt hjem i hele 43 år. Eiendommen er godt sammensatt med egenskaper som garanterer høy livskvalitet, trivsel og rom for familieliv. I nærområdet erfares et godt lokalt engasjement noe Diskgolfbanen og idrettsplassen er gode eksempler på. Nærheten til fjorden, det landlige inntrykket og den vidstrakte utsikten gjør så du raskt glemmer hvor nære du egentlig er Trondheim sentrum. Tenk deg å bo 5 minutter med bil fra Ila, 10 minutter fra sentrum og fortsatt leve så skjermet og fredfullt. Det er også verdt å merke seg at boligen sogner til skolekrets på Ila og Sverresborg.

Eiendommen ligger på et høydedrag på Trollahaugen. Fra veien ser man ikke så mye til huset siden det er bygget litt ned i terrenget. Du skimter et hustak og ser den majestetiske utsikten som bakteppe. Bilen parkerer du i garasje på egen tomt, eller på den steinlagte oppstillingsplassen i front av denne. Herskapelig trappeløp i stein med hekk og belysning bidrar til det gode førsteinntrykket. til høyre etter å ha kommet ned trappen er det terrasse med drivhus som medfølger. Til venstre er et fint opparbeidet uteområde med utgang fra kjøkken og spisestue. Rett frem fra trappen er inngangspartiet som er overbygd. Gjester som kommer på besøk kan beundre utsikten under tiden det tar før du rekker å åpne inngangsdøra.

Entréen og hallen er av god størrelse og du finner rikelig med plass til å henge fra deg klær og sko i plassbygd garderobe av høy kvalitet fra snekkermester Per Indergaard. Innenfor hallen er det et stort soverom på ca. 15m² som pr. i dag brukes som tv-stue. Fra hallen er de også inngang til toalett.

Inne i stuen er det ekstraordinært med plass og man kan innrede med flere oppholdssoner. Takhøyden er god og den åpne løsningen mellom stuene gir en luftig romopplevelse. I Peisestuen er det store vindusflater vendt mot utsikten i retning Munkholmen og byen. Ved siden av utgangen til verandaen er det også god plass til sittegruppe/dagligstue. Stuedelen mellom peisestue og kjøkken har takstmann målt til ca. 47,5m² så her er det helt klart god plass til et stort langbord i spisestuen.

Kjøkkenet ble oppgradert i 2013 med ny innredning og nye hvitevarer. Innredningen er stilren og moderne, men samtidig med klassiske linjer. Benkeplate i valnøtt som passer fint inn med den hvite innredningen. Integrerte hvitevarer fra Miele. Hjørneskapene er godt utnyttet med hjørnekaruseller noe som er svært praktisk i det daglige. Flis over benkeplate og kjøkkenventilator fra Gorenje.

Verandaen er vendt mot nordvest og både her og i hagen nyter du herlige solforhold. Om sommeren er det herlig å sitte med venner og kjente i sittegruppen og hvile blikket på fjorden. Rekkverket er spesielt utformet og har et sjeldent materialvalg.

I 1993 ble tilbygget i glass oppført. Stuen og trappeløpet ned til sokkelen nyter et ekstra godt lysinnslipp. Her er også montert varmepumpe som sørger for at temperaturen holder seg jevn og behagelig.

I sokkeletasjen er det 4 soverom. Det største rommet er på 17m² og har vinduer vendt ut mot hagen. Selgerne har brukt dette til kontor/fritidsrom. To av soverommene som er på henholdsvis 16 og 14m² ligger også med adkomst fra gangen, men har vinduer vendt mot utsikten. Det siste soverommet er på 12m², har utgang til terrasse og ligger innenfor badet. Badet er flislagt og ble sist oppgradert i 2005. Av utstyr så finnes det boblekar, dusjkabinett, bidé og innredning med servant. På badet er det inngang til et garderoberom på ca. 3m². I etasjen er det også et separat toalett, kjølerom, gang, vaskerom og trapperom ned til nedre sokkel. I nedre sokkel er det to boder samt teknisk rom.

Oppdragsnummer: 52180183

Finn-kode: 149525965

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.