Hallset:

Innbydende og romslig vertikaldelt tomannsbolig, beliggende på en velholdt og usjenert tomt. Familievennlig boligområde. 4 gode soverom. Fin og praktisk planløsning. Solrik balkong og terrasse. Parkering på gårdsplass og i stor garasje.

Nordre Hallsetveg 40A, 7023 Trondheim
  • Prisantydning 4 900 000,-

Visning:

Onsdag 19.05 kl. 18.00-19.00. Påmelding i forkant av visning.

  • Primærrom 145 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 4
  • Byggeår 1956
  • Tomtestørrelse 580

I et rolig og familievennlig område, ligger denne flotte vertikaldelte tomannsboligen. Når man ankommer boligen får man et godt førsteinntrykk av en pent opparbeidet og velholdt tomt. Det overbygde inngangspartiet leder inn til den innbydende boligen. Boligen har en fin og praktisk planløsning som strekker seg over tre plan, og har et moderne stiluttrykk. 1.etasje består av en lys og romslig gang, som leder til boligens stue og kjøkken, som er i en herlig åpen løsning. Fra stuen er det også utgang til en solrik og lun terrasse, hvor man har direkte adkomst til et skjermet og stort hageområde. Hagen vender mot et stort friområde, slik at man kan nyte solrike sommerdager med lite innsyn. Videre består 2.etasje av tre romslige soverom på henholdsvis 6, 8 og 12 kvm, samt et flislagt baderom. I tillegg er det fra gangen utgang til balkongen, hvor man kan nyte kveldssolen. I boligens kjeller finner man det fjerde soverommet, et praktisk vaskerom og bad. Boligen har gode oppbevaringsmuligheter i en stor bod i kjeller og i hagen, samt i den romslige og stilige garasjen. Eiendommen gir også gode muligheter for parkering, i tillegg til parkering i garasjen. Med denne beliggenheten bor man i et svært familievennlig og rolig område, hvor man også har nærhet til dagligdagse funksjoner.

Oppdragsnummer: 79210169

Finn-kode: 218380602

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.