Ørland:

Tre leiligheter for salg. En 3-roms og to 2-roms. Åpen stue og kjøkkenløsning. Delikate flislagte bad med gulvvarme. Balansert ventilasjon. Bod innvendig og i kjeller. Parkering i bakgård. Sentrum med alt du trenger like rundt hjørnet.

Yrjars gate 20, 7130 Brekstad
  • Prisantydning 1 980 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 62 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Byggeår 2017
  • Tomtestørrelse 1690

Leilighetene ligger midt i smørøyet av Brekstad sentrum rett ovenfor det nye bankbygget. Det er i et godt etablert bomiljø bestående av næringsarealer, eneboliger og leiligheter. Nærhet til skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og hurtigbåtkaia. Her finner du alt du trenger i hverdagen i gangavstand. Brekstad kan også by på flere spisesteder, et bredt utvalg av bransjer og butikker og kulturbygg. Leilighetene har en god standard med mye lagringsplass innvendig og i kjeller. De store vinduene og den åpne løsningen gir leilighetene et lyst og luftig preg. Badene er delikate flislagt og har selvfølgelig behagelig gulvvarme. Parkeringsplass i byggets bakgård medfølger. Leiligheten har balansert ventilasjon. 3-roms leiligheten har beliggenhet mot sør i 1. etasje. Det er egen balkong med plass til utemøbler og grill. Boligen inneholder entré/gang, to romslige soverom på ca 8 og 9 kvm med plass til seng og garderobeløsning. Videre er det delikat bad, bodrom med opplegg for vaskemaskin og stue og kjøkken i åpen løsning. 2-roms leilighetene har en arealeffektiv planløsning og inneholder entré, et soverom på 7,5 kvm med plass til seng og gardeorbeløsning. Videre er det delikat bad, bod samt stue og kjøkken i åpen løsning.

Oppdragsnummer: 79180258

Finn-kode: 124388621

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.