Oppdal:

Unikt hyttetun i Oppdalstoppen! Fleksible løsninger og spektakulær utsikt. - Bør sees! Ta kontakt for privatvisning.

Gardådalsvegen 23, 7340 Oppdal
  • Prisantydning 8 700 000,-

Visning:

Ta kontakt for visning i påsken!

  • Primærrom 244 m2
  • Boligtype Hytte / Fritidseiendom (fjellet)
  • Soverom 8
  • Byggeår 2009
  • Tomtestørrelse 1506

Dette hyttetunet i Oppdalstoppen er definitivt en eiendom med helt spesielle kvaliteter! Ikke bare er innhold, standard, beliggenhet og utsikt helt fantastisk, men flere av rommene er også møblert og dekorert på utsøkt vis. Det er satt opp et eget bygg med en "Valhall" som er godt egnet for store selskaper og mange personer rundt bordet. Sammen med et allrom med panoramavinduer og sittegrupper, utgjør disse rommene selve hjertet i hytta.

Tunet består av fire-fem bygninger med særpreg, ulik byggestil og materialvalg. Det er benyttet både tømmer, stavlaft og bindingsverk. Det er også lagt mye arbeid i tomteopparbeidelse, og eiendommen framstår som helt unik med panorama utsikt, ski-in/ski-out osv.

Totalt har eiendommen er bruttoareal på over 300 kvm, og inneholder til sammen sju fullverdige soverom, fire stuer, to kjøkken og fire bad! Totalt antall sengeplasser er 23 slik eiendommen er innredet i dag. Eiendommen ble bygget med formål storfamilie, men er innredet slik at den er hensiktsmessig også for få personer som kan benytte kun 1. etasje i hovedhytta.

INNHOLD HOVEDHYTTE:

- 1. etasje: Vindfang/gang, toalett, vaskerom/ teknisk rom, allrom, valhall (spisestue), kjøkken, mellomgang, soverom og bad.

- 2. etasje: Trapperom, bad, loftsstue, tre soverom og en egen sovealkove for barn.

INNHOLD ANNEKS:

- Soverom, bad, badstue og stue med åpen kjøkkenløsning.

INNHOLD ANNEKS I GARASJE:

- Bad, soverom og et oppholdsrom (evt. ekstra soverom).

Innhold for øvrig:

- Garasje

- Grillhus

- Overbygde inngangsparti

- Svalgang mellom hovedhytte og anneks

- Uteplass med skifer- og treplatting, jacuzzi og utepeis m.m.

Oppdragsnummer: 62170063

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.