Malvik:

Pent og innholdsrikt rekkehus på enden av husrekken. Nytt i 2017.Fantastisk beliggenhet i et barnevennlig boligområde nær skole, barnehage og ballbane. Nærhet til butikksenter og Malvikmarka ved Stavsjøen.

Stavlia 19, 7550 Hommelvik
  • Prisantydning 4 990 000,-

Visning:

Kontakt megler for å avtale privat visning av boligen.

  • Primærrom 151 m2
  • Boligtype Rekkehus
  • Rom 5
  • Soverom 3
  • Byggeår 2017
  • Tomtestørrelse 157

Boligen nyter fantastiske uteområder på begge sider av huset. I retning nord er det veranda av god størrelse med utsikt mot fjorden. Mot sør ligger terrassen på baksiden som har herlige solforhold og skjermede omgivelser. Det er på begge god plass til utemøblement, grillutstyr, leker og det som hører til sommeren. For hobbygartneren er det god plass til dyrkningskasser. Bilen parkerer du i carporten hvor dekket er steinlagt. Her er et hyggelig inngangsparti og inn døra kommer du til en romslig entré med flislagt gulv og gulvvarme. I etasjen er det et soverom, bad/vaskerom, bod og trappeløp opp til hovedetasjen. Hovedetasjen består av stue, spisestue og kjøkken. Den åpne planløsningen gir et komfortabelt gjennomlys og alt oppleves som romslig og innbydende. Spisestuen får sin naturlige plassering mellom stue og kjøkken. I stuen er det etablert en moderne peisinnsats som gir lun og effektiv oppvarming. Kjøkkenet har en stilren innredning med intergrerte hvitevarer. I 2. etasje er det tv-stue med utgang til balkong og fantastisk utsikt mot fjorden. Noen vil se muligheten til å etablere et ekstra soverom ved å dele av tv-stuen. I etasjen er det fra før 2 soverom og et baderom.

Oppdragsnummer: 52190064

Finn-kode: 147479201

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.