Ytterøy:

To prosjekterte hytter med fantastisk utsikt og gode solforhold like ved sjøen. Nyoppført bryggeanlegg med mulighet for båtplass. Nærhet til butikk og ferje. Gjennomgående god standard. Igangsettingstillatelse foreligger.

Nordhalla 42, 7629 Ytterøy
  • Prisantydning 1 950 000,-

Visning:

Kontakt megler for visning

  • Boligtype Hytte / Fritidseiendom (v/sjøen)
  • Soverom 3
  • Byggeår 2019
  • Tomtestørrelse 893

Velkommen til Ytterøya - Trondheimsfjordens perle! Hyttefeltet har en utsøkt beliggenhet ca. 1,5 km fra fergeleiet Hokstad. Nærheten til fergeleiet gjør at du kan sette igjen bilen på Levanger og få en kort rusletur bort til hytta. Hyttefeltet ligger vendt mot nordvest, noe som gir meget gode solforhold og en fantastisk utsikt som strekker seg helt fra Inderøy til Mosvik. Her kan du sitte på terrassen å nyte solnedgangen over Skarnsundbrua. Ytterøya er kjent for å ha et rikt fugle- og dyreliv, hvor du blant annet finner en av Norges tetteste rådyrstammer.

Hytteeierne har opprettet en bryggeforening som i disse dager etablerer en flytebrygge som sammen med fastbryggen blir hele 36 meter. Medlemmer av bryggeforeningen har rett til å legge til med båt. Hyttene vil ha en gjennomgående god standard og inneholde blant annet tre soverom og kjøkken med åpen løsning mot stue. Orienteringen av hyttene vil ligge ut mot sjøen og tomten vil opparbeides med gruset gårdsplass, plen og terrasse på ca 30 kvm. Ved ønske om tomtevisning - kontakt megler!

Oppdragsnummer: 79190078

Finn-kode: 151617647

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.