Stjørdal:

Romslig hytte med 3 soverom +anneks på Ytteråsen - Veldig fin beliggenhet med utsikt

Ytteråsvegen 509, 7519 Elvarli
  • Prisantydning 990 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 65 m2
  • Boligtype Hytte
  • Soverom 3
  • Byggeår 1981

Det tar knappe 30 minutt fra Trondheim og 15 minutt fra Stjørdal til Ytteråsen, hvor man finner ro og stillhet. Området rundt hytta kan by på uttallige aktiviteter både sommer og vinter, for store og små. Her kan man bade og fiske i Svarttjønna på late sommerdager, jakte småvilt like utenfor hytta på høstkvelder samt gå milevis på ski i området på vinteren. Hytta har en veldig fin beliggenhet høyt i terrenget og har derfor veldig gode utsikt- og solforhold. Dette er beliggenheten for dere som ønsker å ta i bruk nærområdet uten å være avhengig av bil!

Foruten beliggenheten har også hytta en veldig god planløsning som vil passe godt for både voksne og barnefamilier, med anneks får man et ekstra oppholdsrom som totalt gir hytta hele 4 soverom. Videre er planløsning godt gjennomtenkt og er såldes ganske innholdsrik.

Det er en tradisjonell hytte, men er utstyrt med solcellepanel og 12w batteri som sørger strømforsyning, videre er det innlagt Riks-tv samt det er god mobildekning.

Hytta har fått noen opgraderinger de senere år med bl.a. ny pappshingel i 2012 og skifte av alle vinduer i 2015. Her kan man ta i bruk hytta med en gang, uten behov for store oppgraderinger.

Oppdragsnummer: 83-0132/20

Finn-kode: 183491233

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.